Legközelebbi eseményeink


Elpazaroltunk két értékes meccset!

2017. december 16. (szombat) 11:45

Kenguru Kupa, Alapszakasz 3. forduló, 2. régió

Egri Kék Oroszlánok MEAFC Csibészek   2-0

Eger: Ficsor, Vágner, Besenyei, Pirk, Karcz-Lukács, Magyar, Szarka, Damaszlai, Sass, Bóta, Molnár, Görömbőly. Edző: Kiss György.

MEAFC: Horváth, Váradi, Burony, Tisza, Tóth, Miskolci, Orosz, Rem. Edző: Szollár Gergő.

 

DVTK MEAFC Csibészek 2-0

DVTK: Ács, Berzy, Deli, Kertész, Márkusz, Medgyesi, Ocsenás, Papp, Supák, Szarvas, Tatai, Tóth, Váczy Edző: Lengyel József.

MEAFC: Horváth, Váradi, Burony, Tisza, Tóth, Miskolci, Orosz, Rem. Edző: Szollár Gergő.

 

Szollár Gergő, vezetőedző: A mérkőzést megelőző héten sajnos rosszul kommunikáltam a szülőkkel, így egy komolyabb félreértés miatt kevesen jelentünk meg a helyszínen. A korosztály versenykiírása szerint így a mérkőzések eredményei érvénytelenek. A következőkben a szervezési dolgokban is előre kell lépnem, lépnünk, hogy ilyen ne fordulhasson elő még egyszer. A mérkőzéseket természetesen foghíjasan is lejátszottuk. A kis létszám nagy lelkesedést hozott. Mind a két mérkőzésen partiban voltunk. Szép egyéni megoldásokból, illetve esetenként átadásból is tudtunk pontot szerezni. A védekezés sokat javult, de alkalmanként bele-bele bambulunk. Összességében a megjelent játékosakra nem lehet panasz. Utolsó erejükig küzdöttek és emellett a minőségben is komoly javulás történt.

Az Újévben teljes csapattal, reális eséllyel küzdhetünk meg a B csoportba való visszajutásért. Ezúton is Kellemes Ünnepeket és Boldog Újévet kívánok a srácoknak, családjaiknak, illetve az egész MEAFC családnak.

További információk

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk