Asztalitenisz szakosztály,  Klub

Játékos toborzás a Miskolci Egyetemi Atlétikai és Futball Clubnál!

Kedves Hallgatók!

A Miskolci Egyetemi Atlétikai és Futball Club (MEAFC) játékos toborzást hirdet egyes szakosztályaiba. Várjuk azon hallgatók és oktatók jelentkezését, akik az alább felsorolt sportágak valamelyikében „játékos-múlttal” rendelkeznek, szívesen sportolnának a továbbiakban is szervezett keretek között, adott esetben különböző versenyeken képviselve a Miskolci Egyetemet.

MEAFC szakosztályok:Amerikai futball és cheerleadingAsztaliteniszKézilabdaKispályás labdarúgásKosárlabdaRöplabdaTájfutásTeniszTollaslabdaÚszás és vízilabda



Az egyes szakosztályokkal kapcsolatos információk (edzés időpontok, kapcsolattartók, jelentkezés módja) az alábbiakban olvashatóak. Bármilyen egyéb sportügyben (egyesületi, edzések és versenyzés) készséggel állunk rendelkezésre a meafc@meafc.hu e-mail címen.

Bizonyos sportágakban végzett sporttevékenység részben vagy teljesen kiválthatja a testnevelés órai kötelezettséget, ez a szakosztályvezetővel egyeztetendő.

Bővebb információ szerzésére és jelentkezésre lehetőség lesz a szeptember 17-i Miskolci Egyetemi Sportnapon is, ahol a MEAFC szakosztályai jelen lesznek az egyes sportágaknál, valamint tájékoztatást nyújtunk a zöld központi információs sátorban.

Üdvözlettel:

Boda Péter
MEAFC alelnök