Legközelebbi eseményeink


Küzdelmes győzelem a Kecskemét csapata ellen

2017. december 20. (szerda) 17:17

2017.12.16-án este 17:30-kor az egyetem E/4-es kollégium tornatermében fogadta csapatunk a HÉP Kecskeméti RC U21-es csapatát a férfi röplabda NB II keleti csoportjának kilencedik fordulójában.

A mérkőzés első szettjében csapatunk uralta a játékot és magabiztos előnyre tett szert. Ám a végjátékra a fiatal kecskeméti csapat felerősödött és a pontatlanabban játszó csapatunk elvesztette az első felvonást.

A második játékrészre Barócsi helyett Nagy lépett pályára. Ebben a szettben csapatunk mind nyitásban és nyitásfogadásban stabilizálódót, így nem is volt kérdés, hogy ezt a játékrészt megnyeri csapatunk.

A mérkőzés harmadik és negyedik játszmájában csapatunk lemásolta második szett játékát. A végig lelkesen küzdő kecskeméti csapatot végül a nagyobb rutinnal rendelkező csapatunk megverte.

 

MEAFC-HÉP Kecskeméti RC U21  3:1 (24:26,25:20,25:17,25:22)

MEAFC kezdő: Csizmadia,Kiss,Bagó,Germuska, Surányi, Barócsi.

Cserék: Nagy, Busák, Szántai(liberó)

Edző: Bacsó István

Bacsó István edző a mérkőzés után elmondta: ,Az első és második szettben akadozott a gépezet. Utána feljavult a nyitásunk és támadásban is eredményesek maradtunk. Így most boldogan várhatjuk a tavaszi fordulót. Gratulálok a csapatnak!”

 

A bajnokság következő fordulójában csapatunk Debrecenbe a DEAC U21-es csapatához látogat. Minden kedves szurkolót várunk arra a mérkőzésre is.

Helyszín: 4032 Debrecen, Egyetem tér 1, DESOK sportcsarnok

Ideje: 2018.01.06.  13:00

További információk

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk