Legközelebbi eseményeink


Megérdemelten tudott nyerni a Honvéd!

2017. december 14. (csütörtök) 12:04

A szezon leggyengébb játékát produkálta a MEAFC.

Nem kezdett rosszul a hazai csapat, Timkó pontjaival 7-5-re vezetett a MEAFC. A Honvéd azonban roppant agresszív stílusban folytatta a mérkőzést, így a negyed végére fordítani tudott (14-20).

A folytatásban is remekül használta ki a puha belső védekezést a fővárosi gárda, és több ízben is látványos sakk-matt helyzetekkel magabiztosan tartották vezetésüket (28-38).

A harmadik negyed derekán éledezni kezdett az egyébként sok hibával játszó házigazda, és gyors kosarakkal 4 pontra zárkóztak (44-48). A végén azonban ismét pesti csattanó érkezett, így maradt az eredeti távolság a csapatok közt (44-52).

A záró felvonásban is öldöklően kemény küzdelem folyt a pályán, amiből ezúttal a Honvéd került ki győztesen. Okosan és egységesen járatták a labdát, így összességében megérdemelten szerezték meg idei első győzelmüket az NB I/B Piros csoportjában (56-67).

A MEAFC idei utolsó találkozóján szintén hazai környezetben fogadja a Nyíregyháza csapatát.

 

MEAFC – Budapesti Honvéd 56-67 (14-20, 14-18, 16-14, 12-15)

NB I/B Piros csoport 11. forduló. Miskolc, Körcsarnok.

Vezette: Gergely Csaba, Domán István, Tóth Kitti.

MEAFC: Orliczki M., Szögi (8/3), Drahos (6), Timkó (5/3), Béres (6). Csere: Takács (14/12), Homoki (10), Lippai (4), Kopasz (3/3), Máté. Edző: Walke Károly.

Bp. Honvéd: Máté (11/3), Szalay (9/3), Bea B. (4), Kováts (4), Stefán (12). Csere: Hargitai (9), Fülöp (5), Drevenka (7), Pintér (4), Steier (2), Bea G., Tichov. Edző: Puskás Artúr.

 

Walke Károly, vezetőedző: A kosárlabda minden elemében messze elmaradtunk saját tudásszintünktől, mely ezt a nem várt eredményt hozta. Hullámvölgyben vagyunk, a korábban elszenvedett szoros vereséget fásulttá tettek bennünket. Dolgozunk tovább.

További információk

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk