Legközelebbi eseményeink


Nem voltunk egy súlycsoportban!

2017. március 29. (szerda) 21:02

Fiú serdülő regionális bajnokság, Észak-keleti régió, Területi Alapszakasz II. "C" csoport

NYKK Eötvös - MEAFC  78-12 ( 24-5, 20-2, 22-0, 12-5 )

Nyíregyháza: Vámos Be. (16), Nanszák (10), Teschmayer (9), Kalderák (4), Méhész (4). Csere: Kaszai (9), Benyusz (8), Kazsuk (7), Vámos Ba. (7), Docsa (2), Gál (2). Edző: Ferenczi Tamás. 

MEAFC: Lengyel (3/3), Bartos (2), Juhász (2), Berkó (1), Berencsi. Csere: Maczkó (2), Vidó (2), Burkus, Kulcsár, Steininger. Edző: Szögi Ádám.

Szögi Ádám vezetőedző: Sajnos nem tudtuk felvenni a versenyt a régebb óta együtt készülő Nyíregyházi együttessel. A gyerekek próbálták megvalósítani azokat a taktikai elemeket, amiket az öltözőben megbeszéltünk, de ez most ennyire volt elegendő. Pozitív élmény volt viszont, hogy minden játékos javulást mutatott az év elejei tudásszintjéhez képest.

 

MEAFC - Salgótarján KI  17-56  (2-19, 4-14,7-11, 4-12) 

MEAFC: Bartos (5), Juhász (2), Berencsi, Berkó, Lengyel. Csere: Kulcsár (4), Burkus (2), Steininger (2), Vidó (2), Maczkó. Edző: Szögi Ádám.  

Salgótarján: Terov (14), El-Nader (13/3), Ócsai (4), Kovács, Szerémi. Csere: Bábel (11/3), Kazinczy (6), Sisa (6), Horváth (2), Berta, Vendel. Edző: Szarvas József.

Szögi Ádám vezetőedző: A mérkőzésre rányomta a bélyegét, hogy ez volt a második mérkőzésünk minimális pihenő idővel. Nagyon sok olyan hibát követtünk el, ami a fáradtság számlájára írható, viszont rengeteg buta hiba is társult ezek mellé. Sajnos nem tudtuk felvenni a versenyt a frissebb és élesebb Salgótarjáni ellenfelünkkel szemben egyik negyedben sem, de  elmondható, hogy a gyerekek mindent kiadtak magukból és fejlődés látható egyes technikai elemek kivitelezésében.

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk