Legközelebbi eseményeink


Tisztes mérkőzésen egy labda döntött!

2019. április 04. (csütörtök) 21:39

FIÚ MEFOB: Az egriek váratlan triplája győzelmet ért.

EKE Eger – Miskolci Egyetem 65-60 (19-11, 10-18, 19-16, 17-15)

Egyetemi Bajnokság, Eger, Leányka út, 20 néző.

Vezette: Drenyovszki Dániel, Zahorán Kitti.

Eger: Mészáros (11/6), Szabó, Illés (7), Varga (15), Csákvári (8). Csere: Veres (12/6), Szicsák (8), Steier (2), Ungi (2), Megyes, Horváth. Edző: Váczi Péter.

MEAFC: Takács (16/9), Tóth (9/3), Szanyi (11/9), Orliczki B. (2), Lippai (19). Csere: Gonda (3/3), Orliczki Már., Szőke. Edző: Drahos Gábor.

 

A hazaiak az első négy helyet jelentő életben maradásért, a vendégek pedig a csoport második helyéért indultak csatába.

A kevés pontot és kontrollált játékot hozó első félidőt egy szerencsés palánkos hazai hármas mentette döntetlenre. A folytatásban az egriek látványos hús és izomfölénye a palánk alatti pontokban is kidomborodott, ám a fürgébb miskolciak végig partiban maradtak. Az utolsó percekben ugyan a vezetést is átvette a vendégcsapat, ám Veres a korábbi homályát -borsodi szempontból a legrosszabbkor - csont nélküli triplával feledtette. A hazaiak ezzel a győzelmükkel tovább reménykedhetnek, a MEAFC pedig már biztos résztvevője a rájátszásnak.

 

Drahos Gábor, vezetőedző: Vereség ellenére is azt kell mondjam, hogy elégedett vagyok a látottakkal. Egységesen és közös céllal dolgoztunk végig a mérkőzésen, ahogy az egy csapathoz illik. Természetesen volt sok hiba, ám minden fronton most jön a neheze, és azt gondolom, hogy jó ösvényen járunk. Az első célunkat elértük, mert bejutottunk a rájátszásba, ehhez gratulálok a csapatnak.

Hírarchívum

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk