Legközelebbi eseményeink


Vereség a PSE Debrecen ellen

2019. április 04. (csütörtök) 22:13

A mögöttünk hagyott hétvégén szombaton 17 óra 30 perckor fogadta csapatunk egyik legnagyobb riválisát a PSE Debrecen csapatát. Az évek során a két gárda mindig feszült kiélezett csatákat vívott egymással. Igaz ennek a mérkőzésnek igazi tétje már nem volt a bajnokság kimenetele szempontjából hiszen az előző fordulóban csapatunk már megvédte tavaly megszerezett bajnoki címét.

Ettől függetlenül a két csapat nagy erőkkel esett egymásnak. A kilátogató nézők egy igazán izgalmas és feszült mérkőzést láthattak. Sajnos csapatunk játéka igen hullámzó volt többek közt látható volt igazán bravúros megoldások is valamint egészen gyermeteg hibák is.

A vendégcsapat ezen a játéknapon sokkal jobban akarta a győzelmet és jobban is koncentrált, mint csapatunk. Érdemes megemlíteni, hogy a csapatunk vereségében, hanem is túl nagy szerepet, de azért kihatott a játékra a bírói tévedések sorozata. Ilyen tényezőkkel nem is lehetett más az eredmény, mint, hogy csapatunk elszenvedte szezonbéli második vereségét az NB II Keleti csoportban.

NB II Keleti csoport rájátszás 2. mérkőzés

MEAFC-Miskolc-PSE Debrecen 0:3

MEAFC-Miskolc: Klein, Kozsla, Bagó, Surányi, Molnár, Barócsi

Csere: Szántai (liberó), Boronkay, Varga, Busák, Kiss

Edző: Bacsó István

 

NB II Keleti csoport jelenlegi állás

 

A rájátszás utolsó mérkőzésén csapatunk Nyíregyházára látogat. A mérkőzés 2019.04.13-án 15 órakor kezdődik a Vasvári Pál Gimnáziumban (Kiss Ernő utca 8.)

Mivel már mind a Nyugati (ZTE) és Közép (Szegedi RSE) csoportban megvannak a csoport bajnokok így a bajnokság lezárásának menete még kérdéses. Jelenleg a Magyar Röplabda Szövetség tájékoztatására várunk, hogy miként fog megküzdeni egymással a három csoport bajnok, hogy eldöntsék ki lesz az NB II bajnoka és kijuthat az élvonalba. Igaz klubunk már jelezte, hogy ha úgy alakulna és mi juthatnánk fel akkor sem vállalnánk az NB I-es tagságot a következő szezonban.

Azonban szeretnénk összemérni tudásunkat a másik két gárdával akár itt Miskolcon. Így jelenleg várakozó állásban vagyunk.U13-as csapatunk ezen a hétvégén lép pályára.

Április 6-án legkisebb korosztályú csapatunk Debrecenbe látogat az utolsó Országos Mini Bajnokság fordulójára. Ahol először az Újfehértói Sportklub majd a Tomajmonostora ellen küzd meg a csoport mérkőzések során. A másik csoportban a házigazda Talent SE mellett a DEAC és a Csepel csapata küzdenek meg egymással.

Menetrend:

Dunszt Ferenc U13 II/6-B-Debrecen-2019.04.06.

2019. április 6. szombat

10:00 MEAFC - MISKOLC- ÚJFEHÉRTÓI SPORTKLUB

11:15 ÚJFEHÉRTÓI SPORTKLUB- Tomajmonostora

12:30 Tomajmonostora- MEAFC – MISKOLC


Helyszín: Arany János Általános iskola (Debrecen Arany János Tér 1.)

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk