Legközelebbi eseményeink


Visszavágtunk az egri csapatnak!

2018. március 12. (hétfő) 06:18

Fiú Kadett, Regionális, Alapszakasz II., Kelet régió - felsőház

MEAFC/A-Egri VSI KOK  58-55 (13-18, 25-11, 10-18, 10-8)

MEAFC: Klaisz (13), Burján (12/6), Takács (12), Ács (7/3), Pallai (2). Csere: Ragályi (9) Sznagyik (3), Bozik, Rákosi, Szőke. Edző: Gulyás László, Szollár Gergő.

Eger: Zsófi 31/6, Szűcs (9), Tolnai (8/6), Bíró (4), Bodnár (3). Csere: Csomó, Fónad, Prokaj, Szabó, Szűcs. Edző: Lacczi Zsolt.

Gulyás László: Első tavaszi kadett mérkőzésünkön azt az Egert fogadtuk, akivel ősszel két szoros meccset játszottunk, de mindkettőt elvesztettük. Ezt a mérkőzést is sikerült úgy elkezdenünk, hogy jó esély volt a sorminta folytatódására. Nagyon puhán, élettelenül védekeztünk, támadtunk. Hat perc elteltével, 12 pontos hátrány után elkezdtek harcolni a srácok. Jött 14 egészen biztató játékperc, ami alatt egy 34: 16-os futást csináltunk. Sajnos a harmadik negyedben ismét nem sikerült úgy összpontosítanunk, ahogy szerettük volna, így mindössze 1 pontos előnnyel kezdtük a negyedik negyedet. Az utolsó játékrész a hibákról, kipontozódásokról szólt, és arról, hogy melyik fél akarja jobban a győzelmet. Nem csak a fault és az érthetetlen technikaik versenyében, de akarásban is mi nyertünk, így a győzelem is a miénk lett.

A korosztály sajátja, hogy nagyon széles a játék hullámzása, akár egy mérkőzésen belül is. Mi ezt tökéletesen bemutattuk. Szomorú vagyok amiatt, hogy mennyire gyenge lélekkel indult harcba néhány játékosunk, de nagyon biztatónak érzem, hogy képesek voltak talpra állni és később megfelelően küzdeni, valamint a cseréink ezen a mérkőzésen nagyon hatékonyan szálltak játékba. Ez hosszú távon nagyon sokat számíthat.

További információk

Hírarchívum

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk